Event box

Introduktion til Zotero In-Person

Vil du have styr på din håndtering af noter og litteratur?

Zotero er et referencehåndteringssystem, der hjælper dig med at indsamle, administrere og referere de kilder, du bruger i din opgave/på dit studie. Zotero er altid ved hånden i din litteratursøgningsproces og hjælper dig enkelt og smart med at indsætte litteraturhenvisninger i din tekst og sammenfatte den afsluttende litteraturliste automatisk.

Indhold: på introduktionsniveau gives en gennemgang af programmet og de mest almindelige værktøjer, som du skal bruge, for at komme i gang med Zotero. I første lektion gennemgår vi, hvordan man henter referencer, hvordan man organiserer og tilretter dem og hvordan man bruger Zotero til at generere litteraturlister og citationer. I anden lektion kan du selv downloade programmet og få hjælp til at konfigurere programmet.

Formål: At give kursusdeltagerne færdigheder i at kunne hente referencer ind i Zotero, organisere sit referencebibliotek og indsætte citater og litteraturliste i teksbehandlingsdokument.

Forudsætninger: Det er en fordel, men ikke nødvendigt, på forhånd at have installeret Zotero: Du kan downloade og installere Zotero fra zotero.org.

Bemærk at Zotero virker med følgende teksbehandlingsprogrammer: Word/Libre Office/Open Office.

Tilmelding: kurset er gratis, men tilmelding er nødvendig. Klik på linket i kalenderen for at tilmelde dig.

Aflysning: Biblioteket forbeholder sig ret til at aflyse ved mindre end ti tilmeldte 24 timer før kussusstart!

Related LibGuide: Zotero by Birgitte Munk

Date:
06/12/2016
Time:
13:00 - 15:00
Time Zone:
Central European Time (change)
Campus:
KUB Søndre Campus, Karen Blixens Plads 7, 2300 Kbh. S
Categories:
  Zotero  
Registration has closed.