Event box

Introduktion til [HUMlab] In-Person

Internt arrangement for KUB-medarbejdere. Tilmelding via Campus.  


 

Date:
02/02/2017
Time:
13:00 - 15:00
Time Zone:
Central European Time (change)
Location:
KUB Datalab - Sdr Campus
Campus:
KUB Søndre Campus, Karen Blixens Plads 7, 2300 Kbh. S
Categories:
  [HUMlab]  

Vi har organiseret en spændende workshop for KUB-medarbejdere. Workshoppen giver indblik i digital humaniora og i den service biblioteket tilbyder på området. Når du har deltaget i workshoppen, ved du noget om hvilke aktiviteter, som HUMlab organisere, og noget hvilke redskaber, der er tilgængelige i labbet, og du vil efterfølgende bedre end tidligere kunne henvise biblioteksbruger til HUMlab.

Workshoppen er praksisorienteret, og du vil få mulighed for at prøve kræfter med 3D teknologi, digitalisering af tekster og digital tekstanalyse med pythonprogrammering, samt produktion af videoturorials.

Introduktionen til [HUMLab] er den ene del af HUMlabs bidrag til vidensdeling om digitale metoder og redskaber. En anden del består i hjemmesiden, "Lær, når du er nær". Hjemmesiden giver dig adgang til en udvalgt samling af vejledninger til de mange forskellige, spændende programmer, som er tilgængelige på computerne i de tre forskellige labs, som tilsammen udgør KUB Datalabs.

Læs mere her: Lær, når du er nær

Hvis du er libguide-bruger, har du mulighed for at logge ind på hjemmesiden og dele din erfaring og viden med dine kollegaer igennem diskussionsforumet.

Event Organizer