Event box

Excel for samfundsvidenskab - online

Excel for samfundsvidenskab - online

Vil du gerne have styr på Microsoft Excel, så kig forbi til vores online workshop. Fokus er på brug af Excel til opgaver og studiet - er du i forvejen avanceret bruger af Excel, er dette muligvis ikke en workshop for dig.

Excel er et stærkt tal- og databehandlingsværktøj, der kan analysere og skabe overblik over store mængder data og vise dét, du vil fremhæve, i dine opgaver i form af tabeller og diagrammer.

Vi introducerer Excels terminologi og gennemgår basisfunktioner, betinget formatering, sortering, tabeller og diagrammer. Vi arbejder med rensning og klargøring af data, og vi arbejder med større datasæt og avancerede værktøjer i form af pivottabeller og visualisering af data i grafer og figurer, samt eksempler på avancerede Excel-funktioner.

Undervisningen tager udgangspunkt i PC-versionen af Excel, men det er dog stadig muligt at deltage med Mac.

Gennemføres ved min. seks tilmeldte.

Workshoppen er live, og vi bruger Zoom. Skiftet til online undervisning i et avanceret program er nyt, men vi prøver at holde den uformelle workshopstil, så godt vi kan. Derfor beder vi alle deltagerne tænde deres webcam.

Vigtigt og praktisk inden kurset: (1) Hav Excel installeret på din laptop (helst Excel 2013/2016/2019). (2) Installér Zoom Client for Meetings inden (vi skal bruge nogle funktioner, som Zoom i din browser ikke har). (3) Test, webcam og mikrofon virker med Zoom.

Date:
21/10/2020
Time:
10:00 - 12:30
Time Zone:
Central European Time (change)
Location:
Samf: DSSL (Digital Social Science Lab)
Campus:
SAMF: Det Samfundsvidenskabelige Fakultetsbibliotek, Gothersgade 140, 1123 København K
Categories:
  DSSL events     Datalab  
Registration has closed.

Event Organizer

Profile photo of Erik Schwägermann
Erik Schwägermann
Rune Kurdahl